AF International

A számítógép, munkaállomás, irodai és multimédiás eszközök tisztítószereinek specialistája.
A vállalat   A számítógép, munkaállomás, irodai és multimédiás eszközök tisztítószereinek specialistája.
Az AF International vállalat több mint 40 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt irigylésre méltó hírnevet szerzett a számítógépek, irodai berendezések és multimédiás eszközök tisztítószereinek specialistájaként. A brit és a kínai gyáraknak köszönhetően az AF International széles skáláját kínálja a képernyő, periféria, nyomtató, telefon, fax és felület tisztítószereknek, emellett rendelkezik BS EN ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal is.
A még mindig családi tulajdonban lévő cégünknek világszerte vannak irodái és gyárai, ezért partnereinknek és ügyfeleinknek kiváló szolgáltatást tudunk nyújtani. Képviseletünk globális, így elérhetőek vagyunk Európában, USA-ban, Ausztráliában, Dél-Amerikában, a Távol-Keleten, a Közel-Keleten és Afrikában is.
Valamint továbbra is támogatjuk az irodai berendezések karbantartási mérnökeit széles, funkcionális termékválasztékkal. Az AF gyorsan reagál a baktériumok, vírusok, por okozta veszélyekre és az egyéb, általános szennyeződésekre, amiket a mai irodai környezet teremt meg.
A számítógép, munkaállomás, irodai és multimédiás eszközök tisztítószereinek specialistája.   Az AF termékeket a K+F csapat gondosan fejlesztette ki, hogy a legjobb irodai higiéniai védelmet és magas tisztító hatásfokot biztosítsák, hogy az irodai berendezések teljes kapacitással, és az alkalmazottak teljes komfortban tudjanak dolgozni.
  Reméljük élvezni fogja az új AF honlapot, amely bemutatja a jelenlegi termékeinket; hasznos információkkal szolgál, hogy megkönnyítse a helyes választást, és sokkal kellemesebbé, egészségesebbé és hatékonyabbá tegye az irodai mindennapokat.