CSR - Vállalatok Társadalmi Felelősségvállalása

AF International azonosul a Vállalatok Társadalmi Felelősségvállalásának fontosságával, ezért a világ számos pontján jótékonysági programokat támogat.
Az Egyesült Királyságban a Barnardo's a kiválasztott jótékonysági szervezet. A Barnardo's több mint 110.000 gyerekkel, fiatallal és családjaikkal foglalkozik, országszerte több mint 383 projekt keretén belül. Tevékenységük magában foglalja az olyan gyerekekkel való foglalkozást, akik nap mint nap szembesülnek korunk legsúlyosabb kihívásaival: szegénység, hajléktalanság, fogyatékosság, gyász és a durva bánásmód.
További információkat a Barnardo's -ról a www.barnardos.org.uk címen talál. Bírósági bejegyzés száma: 216250 és SC037605
Németországban a Deutsches Kinderhilfswerk gyermek jótékonysági szervezetet támogatjuk. Ez az alapítvány a gyermekek jogaiért küzd, hogy számukra az esélyegyenlőség biztosítva legyen. Emellett küzd a gyermekszegénység ellen számos rendezvény, program segítségével. További információkért keresse fel a www.dkhw.de weboldalt.
Az AF székháza a National Forest területén található az angliai Derbyshire városában. Az AF támogatja a programot, hozzájárulva a légköri széndioxid szint csökkenéséhez.
A növények a fotoszintézis során folyamatosan széndioxidot vesznek fel a levegőből, és oxigént bocsátanak ki. A fa és - cserjeültetés segít ellensúlyozni a környezetszennyezést, azáltal hogy több, nagyobb növény, több szén-dixiodot használ fel.
A National Forest program jelentősen hozzájárul a széndioxid-kibocsátás ellensúlyozásához. Ezen felül segít számos egyéb cél elérésében, beleértve a környezetvédelmet, a tájkép kialakítását és a természeti erőforrások fokozását. Továbbá jelentősen hozzájárul a vidék gazdasági életéhez is. Részletes információkért kérjük, látogasson el www.nationalforest.org weboldalra.

Az 1567-ben alapított Ashby Iskola továbbra is elsődleges fontosságú az oktatási folyamatokban. Az iskola egy Speciális Technológiát és Nyelvet Alkalmazó Intézmény, mely a hallgatók számára kiemelkedő esélyeket és lehetőségek biztosít mindkét területen. Diákok a tanév során számos látványos eredményeket érhetnek el az egyes tantárgyakban. Internetes elérhetőség: http://www.ashbyschool.org.uk/