10 hasznos dolog, amit esetleg nem tudott az AF termékekről:

  1. Ne feledje, hogy az AF képernyő tisztítókat nem csak a képernyőn, hanem koszos tükörön, homályos objektíveken vagy lencsén és piszkos írásvetítőn is használhatja.
  2. AF Foamclene tisztítóhab azonnal, helyben kiveszi a foltokat az irodai szőnyegből.
  3. Ne felejtsük el, hogy AF sűrített levegőt csak rövid ideig használjuk alkalmanként, hogy megelőzzük a lehűlés okozta fagyási sérüléseket …
  4. … hacsak nincs kiemelve, hogy a sűrített levegő forgatható (Invertible). A többit ne használják fejjel lefele, mert fagyási sérüléseket okozhatnak!
  5. Emlékeztetjük: a piacon lévő sűrített levegők egy része gyúlékony gázokat tartalmaz. Viszont minden AF sűrített levegő nem gyúlékony, ezért biztonságosan használhatóak a működő berendezéseken is.
  6. Ne használjon szilikon vagy wax alapú bútortisztítót a telefonján, mert a képződő filmrétegben baktériumtenyészet alakulhat ki.
  7. Minden AF Phone-Clene telefon tisztítószer azonnal elpusztítja a baktériumokat.
  8. A számítógép vagy játékkonzol CD/DVD olvasójának rendszeres tisztításával valóban meghosszabbíthatja annak hasznos élettartamát.
  9. Elege van abból, hogy ragacsos marad a matrica helye? Akkor Önnek AF Labelclene matricatisztítóra van szüksége! Gyors és hatékony, és mindezek mellett narancs illatú!
  10. A híres kék, fehér és ezüst AF csomagolásunk mind környezetbarát, ezért már az AF termék megvásárlásával is tehet egy kicsit a környezet megóvásáért.